ProjExec den prisvinnende Social Project Management-løsning

ProjExec den prisvinnende Social Project Management-løsning leveres nå av 3ESS i det norske markedet.

ProjExec  prosjektstyringsverktøy integrerer sømløst med Lotus samhandlingsverktøy som Notes, Sametime, Symphony og Connections. I tillegg til sterk integresjon med MS Office, Outlook og MS Project, – blir denne komplette løsningen muligens markedets eneste prosjektstyringsverktøy som gir ledere, prosjektledere og prosjektdeltagere en sosial arbeidsopplevelse.

Prosjektledelse for alle – øker de ansattes, partner, kunde-og interessenter deltakelse og engasjement i prosjektet, bygger viktige sosiale relasjoner mellom prosjektdeltakere og prosjektets interessenter ved å forenkle og forbedre tilgangen til prosjektkompetanse og kunnskap

Ved hjelp av Prosjekt veggen, et uformelt sosialt forum for prosjektgrupper, -utnyttes den sosiale dimensjonen – en Facebook-liknende brukeropplevelse og brukervennlighet for prosjektmiljøet, -uten å ofre robustheten til et profesjonelt prosjektstyringsverktøy.

Spar tid og penger – redusere prosjekt koordinering, administrasjon og driftskostnadene med en integrert løsning som har kraften til Microsoft Project Server og Microsoft SharePoint Server, men som er langt mer rimelig og kostnadseffektiv, – kjører innenfor eksisterende virksomhetsarkitektur og IT miljø

Sentralisere og forenkle – gjør alle deler i prosjektet lett tilgjengelig i sanntid, eller når som helst på tvers av sosiale nettverk med interaktive mikro-blogging for rask og enkel oppdateringer. Dette gjør statusrapportering intuitivt og lett.

Forbedre produktiviteten – bringer sosial prosjekterfaring til der folk jobber i dag. Man får et fullt ut integrert sosialt samarbeidsmiljø med e-post, kalendere, mobile enheter og andre verktøy folk allerede bruker til å utføre sitt arbeid.

Øke synligheten – legger prosjektledelses aktiviteter og informasjon innen rekkevidde,  slik at  det er lett å følge jobben og dens fremskritt.

Forbedre kommunikasjon og kundetilfredshet – legge til rette for at samhandling og tilbakemeldinger mellom ulike interessegrupper effektivt når lett fra sender til riktig mottaker. Mao redusksjon og forenkling av kommunikasjonslagene.

Hva er sosial prosjektledelse/prosjektstyring:

Sosial prosjektledelse handler om mennesker. Sosial prosjektledelse trenere og legger til rette for at folk engasjerer seg bedre i prosjekt forvaltningen. Deltakelse er viktig, ikke bare å dele prosjektinformasjon, men også for å bygge sosiale relasjoner mellom prosjektdeltakere og prosjekt interessenter men også å dra nytte av den kollektive fordelen som oppnåes av alle deltakerne. Sosial prosjekledelse fremhever det nye sosiale nettverksparadigmet som nå dominerer den måten folk skaper forbindelser og foreta samtaler over Internett.

Les mer her:

http://www.triloggroup.com/portal/website/socialpm.xsp

Sosial prosjektledelse i samspill med Connections – kunnskap og ekspertise i levende prosjekter:

Vi presenterer ProjExec for Lotus Connections, den første og eneste business programvaren som sømløst integrerer prosjektsprosesser direkte med IBM Lotus Connections – bransjens ledende sosiale plattform.

Dette gir brukerne bedre muligheter til å levere bedre resultater, – fordi man integrerer et nettverk av kollegaer, man identifiserer lettere rett kompetanse, man avgrenser prosjektinformasjon, man skaper arena for mer kreative og innovative løsninger. Dette totale integrerte systemet av sosial prosjektledelse og sosial programvare er sammen markedets eneste og fullverdige Social Poject Management konsept. Les mer:

http://www.triloggroup.com/portal/website/projexecconnections.xsp

Flash demo:

Denne demo viser et eksempel på hvordan løsningen virker i et helhetlig integrert miljø, – der prosjektet lever, dynamisk i takt med hvordan folk jobber og med de verktøy man til daglig bruker.

http://domus2.triloggroup.com/demo/ProjExec50_Demo.htm

Komme igang:

3ESS Konsulentselskap AS kan raskt sette opp et driftsmiljø bestående av flere typer server løsninger, med døgnkontinuerlig drift og tilpassede backup løsninger. ProjExec 5 Express eller Enterprice versjonen kan kjøres alene eller integreres mot bedridtens øvrige løsninger (Lotus mail, MS Outlook, Sametime, MS office etc). Dette gir en optimal løsning også med tanke på eksterne prosjektdeltakere.

Vi kan også implementere løsningen internt i bedriften om ønskelig.

MER INFORMASJON:

http://www.triloggroup.com/portal/website/projexecquickr.xsp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: