Sosial business skaper bedre resultater – flere kunder i Bergen er allerede i gang

3ESS Konsulentselskap AS opplever stor suksess med prosjektstyringsløsningen – Projexec som nå velges av flere selskaper i Norge, både innenfor privat og offentlig sektor.

En av våre skipping kunder er svært fornøyd med løsningen. TV2 er en annen fornøyd kunde. Nordland Fylkeskommune har også sett hvilke store fordeler dette vil gi dem i fremtiden.

Berven i TV2  sier blant annet:, – vi drukner i mail og lange kommunikasjonsutvekslinger. Mail blir i dag brukt til diskusjon rundt dokumenter og mange versjoner blir liggende uten historikk mange steder. En moderne bedrift må tilrettelegge for nye og langt mer effektive kommunikasjonsverktøy. Dagens talenter, nyskapende og «moderne medarbeidere» er vant til bruk av sosiale medier og forventer å kunne benytte seg av tilsvarende arbeidsprosesser i sin arbeidssituasjon.

 
Sosiale medier er kommet for å bli. Facebook, LinkedIN og twitter er noen, men eksterne og løsrevne medier. Social business handler om å skape bedre resulter ved bruk av blant annet sosiale programvare løsninger. Projexec – er en prisvinnende sosial prosjektstyringsløsning som setter fingeren på konkrete oppgaver, er lett å bruke for både ledere og ansatte, og resulterer helt konkrete og målbare positive resultater for bedrifter både i inn og utland.

Og, – du kan starte å bruke løsningen uten å installere noe på lokale servere, ved å velge den skybaserte versjonen av løsningen, – evt. velge å kjøre løsningen på egne servere i eget nettverk.

Er dette interessant for å høre mer om, kan vi kontaktes på mail : kal@3ess.no eller på mobil: 905 49997.

Vi anbefaler å ta en nærmere kikk på systemet (projexec) på vår hjemmeside www.3ess.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: