Om oss

3ESS Konsulentselskap AS ble etablert i 2004 og er eid av de ansatte. Vi jobber for å hjelpe våre kunder å stadig forbedre sine samhandlingsprosesser ved hjelp av markedsledende IT løsninger.

Vi er lokalisert i Tromsø og har samarbeidspartnere i Bodø, Oslo, Vilnius, Boston og Mumbay.  Gjennom disse leverer vi smarte og enkle løsninger. Vi har utviklet egne løsninger som brukes av både store og mindre kunder.

Podio Partner

Screenshot 2014-01-23 12.51.07

Podio er en samarbeid/samhandlings plattform som hjelper organisasjonen din å oppnå mer sammen. Med en sosial platform vil man bedre kunne forene teamene, innhold, prosjekter, oppgaver, kommunikasjon og forretningsprosesser, – og si farvel til overbelastede e-post og kaos.

Enten det er prosjekt ledelse, samarbeid, intranett, CRM eller noe annet område av virksomheten – kan man nå utøve alt på et sted.
Podio sparer tid, reduserer kostnader og øker effektiviteten ved å tilpasse arbeidsmetodene dine.Det er lett for alle å tilpasse arbeidsområder og skape APPs bygd for å forbedre samarbeid med kunder og kolleger. Kommunisere i sosiale aktivitetsstrømmer og øke kunnskapsdeling og ansattes engasjement, samtidig som alle er på
samme tema eller oppgave. Bli mobil med iPhone, iPad og Android-apps så du er alltid ajour med oppgaver, aktiviteter og samtaler. Podio er gratis for opptil fem brukere.

Ta kontakt med en av oss for å komme i gang.

Kontakt

Daglig leder : Kurt Arild Larsen, mail: kal@3ess.no, Mobil: +47 905 49997, skype:kurtarild

%d bloggere like this: