Om oss

3ESS Konsulentselskap AS ble etablert i 2004 og er eid av de ansatte. Vi jobber for å hjelpe våre kunder å stadig forbedre sine samhandlingsprosesser ved hjelp av markedsledende IT løsninger.

Vi er lokalisert i Tromsø og Vilnius, og har samarbeidspartnere i Bodø, Oslo, Vilnius, Boston og Mumbay.  Gjennom disse leverer vi smarte og enkle løsninger. Vi har utviklet egne løsninger som brukes av både store og mindre kunder.

Business Partner

IBM

3ESS  er en IBM Business Partner. Dette betyr at vi har oppnådd et høyt kvalitetsnivået i IBM programvare nivå og tilfredsstiller IBMs tekniske krav.

Andre viktige partnere

Trilog Group

Screenshot 2014-01-23 12.58.34Trilog ble grunnlagt i 1997. Selskapet er mest kjent for oppfinnelsen av innovative XSP programmering modell. Først utviklet av Trilog i 1999 under FlowBuilder XSP merkevare og senere kjøpt av IBM i 2004, XPages lar IBM Domino utviklere enkelt lage Web 2.0 brukeropplevelser for Domino webapplikasjoner.
Selskapet fortsatte deretter å utnytte sin kompetanse med den banebrytende teknologien til å fylle et annet tomrom i IBM Collaboration Solutions porteføljen i forhold til Microsoft prosjektledelse.

Resultatet var ProjExec ®, en innovativ sosial prosjektledelse bygget på IBM Connections.

iTree Group

3ESS Konsulentselskap AS har inngått samarbeidsavtale med iTree Group i Vilnius, et av de ledende selskap i Europa om levering av Oracle og Liferay Portal kompetanse i  Norge. iTree Group har kunder in 10 land som blant annet Allianz, Aviva, MSK Insurance Group, SEB bank, Danske Bank, DNB, UniCredit Bank, Zurich Insurance, MSK Insurance Group,  Lietuvos Draudimas, TEO (part of TeliaSonera Group),Vodaphone, Lukoil, BULL, Ernst & Young og European Commission.
iTree kan blant annet levere kompetanse og ekspertise innenfor hele produktrangen til Oracle.  iTree er Platinum Specialized Worldwide Oracle ® Partner. Liferay produkt porteføljen vil være et av områdene fra iTree som vi vil snakke mer med våre kunder om fremover

Podio Partner

Screenshot 2014-01-23 12.51.07Podio er en samarbeid/samhandlings plattform som hjelper organisasjonen din å oppnå mer sammen. Med en sosial platform vil man bedre kunne forene teamene, innhold, prosjekter, oppgaver, kommunikasjon og forretningsprosesser, – og si farvel til overbelastede e-post og kaos.

Enten det er prosjekt ledelse, samarbeid, intranett, CRM eller noe annet område av virksomheten – kan man nå utøve alt på et sted.
Podio sparer tid, reduserer kostnader og øker effektiviteten ved å tilpasse arbeidsmetodene dine.Det er lett for alle å tilpasse arbeidsområder og skape APPs bygd for å forbedre samarbeid med kunder og kolleger. Kommunisere i sosiale aktivitetsstrømmer og øke kunnskapsdeling og ansattes engasjement, samtidig som alle er på
samme tema eller oppgave. Bli mobil med iPhone, iPad og Android-apps så du er alltid ajour med oppgaver, aktiviteter og samtaler. Podio er gratis for opptil fem brukere.

Ta kontakt med en av oss for å komme i gang.

Kontakt

Daglig leder : Kurt Arild Larsen, mail: kal@3ess.no, Mobil: +47 905 49997, skype:kurtarild

Reklamer
%d bloggere like this: