IBM Connections cloud

Hvorfor IBM Connections Cloud for Social Business?

smartcloud 2

Hva er en sosial virksomhet?

Måten enkeltpersoner og fellesskap kommuniserer, danner relasjoner, fatter beslutninger, utfører arbeid og kjøper varer på, er i ferd med å endre måten man driver forretning på. En sosial virksomhet omfavner og kultiverer ideen om samarbeid og fellesskap – både internt og eksternt – og leverer bedre avkastning for tiden som blir brukt.

smartcloud bilde

En sosial virksomhet forstår at det er mennesker på begge sider i en forretningsrelasjon, og optimaliserer derfor kommunikasjonen mellom dem for å nå organisasjonens målsettinger:

  • Brukerne knyttes tett sammen på produktive, effektive måter
  • Bedre oversikt på tvers av tradisjonelle grenser, og økt innsats der behovet er størst
  • Raskere innsikt for å forutse og håndtere nye muligheter som vokser frem

For å bli en sosial virksomhet kreves det en langsiktig, strategisk tilnærming til forretningskultur, lederskap, en effektiv bedriftsstrategi og organisasjonsmessig evne til å oppdage og designe for transformering.

Organisasjoner som klarer å transformere seg til en sosial virksomhet, oppnår en optimalisert arbeidsstyrke, intelligent salgsarbeid, styrket driftsmessig kontroll, økt innovasjon innen produkter og tjenester og dypere og bedre kundebehandling og -innsikt.

                                                                                                                                                                                                            

Fordeler

Vår løsning er konkurransedyktig priset, sterk på sikkerhet, pålitelig, fleksibel og utvidbar.

Konkurransedyktig priset — Vår komplette løsning for sosiale virksomheter er priset per bruker, per måned, med mulighet til å betale månedlig, kvartalsvis eller årlig. Det kan være muligheter for volumrabatt.

Avansert sikkerhet — Vår løsning for sosiale virksomheter er gjennomgående laget med avanserte sikkerhetsfunksjoner. Eksempler på dette er beskyttelse mot søppelpost, sanntids antivirusbeskyttelse i flere lag, TLS-kryptering ved overføring og forent identitet via SAML.

Pålitelig — Vi forstår at pålitelighet er avgjørende for å kunne drive sosial virksomhet. Vi holder planlagt vedlikehold på et minimum, og tjenestene våre leveres med en oppetidsgaranti på 99,9%.

Fleksibel — Vi vet at en enkelt løsning ikke passer for alle. Ulike virksomheter har ulike behov. Du kan velge å abonnere på kombinasjoner av tjenester eller frittstående tjenester. Du kan også opprette hybridkonfigurasjoner som kombinerer lokal og nettskybasert e-post.

Utvidbar — Vi har som målsetting å bygge et økosystem av partnere for å hjelpe IBM Business Partnere med å komme seg inn på det voksende SasS-markedet (Software as a Service) og lykkes med produkter og tjenester som utvider funksjonene for sosial virksomhet. Eksempler på slike løsninger er sosial e-signatur, kunderelasjonsstyring (CRM) og sosial prosjektstyring.
                                                                                                                                                                                                          

IBMs løsning

IBM har integrert de viktigste verktøyene for sosial virksomhet i nettskyen: fildeling, fellesskap, direktemeldinger, webmøter, brukerprofiler, post og kalender for store bedrifter. Vår løsning er utformet slik at du kan samarbeide sømløst med personer både i og utenfor organisasjonen din. Du kan møte folk på nettet, dele filer, starte samtaler, administrere prosjekter, bli med i nettverk med potensielle kunder, planlegge møter og sende og motta post hvor som helst og når som helst. Uansett om du arbeider fra et annet sted, administrerer grupper på andre steder eller trenger et sted å føre kolleger, partnere og leverandører sammen, kan løsningen vår hjelpe deg med å transformere virksomheten din til en sosial virksomhet.

NB!Legg også merke til at Projexec – sosial prosjektstyring også kjører integrert i SmartCloud.

Les mer her

Ta kontakt med en av oss så hjelper vi også deg igang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: