iTree – sertifisert Oracle tjenester

iTree Group er Platinum Oracle Partner og Itree imageer en ledende leverandør av bedrifts tekniske løsninger og plattformer med bedriftsfokus på følgende sektorer:

  • Forsikring
  • Finans
  • Telecom
  • Logistikk
  • Energi
  • Offentlig sektor

Våre tjenster omfatter implementering av forsikrings- og banktjenster, ERP implementering, Systemintegration , IT-konsulting, Systemvedlikehold, Test, Data migration, Portal løsninger og Business Intelligence.

Våre løsninger er basert på Java og Oracle teknologi. Tjenster og løsninger levereres via vertikalt fokuserte iTree konsernforetak:

• iTree Lietuva har spesialisering innenfor E-Business Suite, Oracle Database 11g, Oracle Java Enterprise Edition og Standard Edition.

Vi tilbyr ett bredt tilbud av databaser, middleware og applikationsutvikling og støttetjenster. Våre sertifiserte Oracle utviklere tilbyr kurs for Oracle utviklere og databaseadministratorer.

• iTree Finance en ledende leverandør av IT-løsninger for den globale forsikringsbransjen.
• iTree Slovenien omfatter alle tjenester som tilbys av iTree Group
• iTree Polen er primert innrettet på løsninger og service til forsikrings-og finans bransjen.

iTree Group har representasjonskontor i Danmark, Norge og Sverige.

iTree Group service tilbys ”On-site” eller ”Off-site” i Eurasia och Syd Afrika,

Java
iTree er en ledende ekspert i levering av bedriftsapplikasjoner med Java og J2EE-teknikk.

Vi tilbyr både utvikling av bedrifts applikasjoner  “end-to-end” og fleksibel utvikling av outsourcing alternativ.

Vår gruppe har over 15 års erfaring av å arbeide sammen med og levere suksessrike prosjekter og tjenester. Dette gir iTree en unik posisjon i å hjelpe sine kunder med å få ut det mest mulige av investeringen i informasjonsteknikken.

Hva vi gjør
Vårt team av professionelle Oracle sertifiserte Java utviklere og Oracle sertifiserte “Master Java EE Enterprise Arkitekter” tilbyr eksperter med beste praksis innebor arkitektur, effektive og  moderne utviklingsmetoder.

Vi leverer våre tjenester med Oracles Java SE och EE teknikkplattform for å utforme, levere og implementere løsningar som kan anvendes på en mengde ulike plattformer og tekniske utrustninger.

Vår Java relaterte tjenestetilbud  omfatter:

– “End-to-end”  nøkkelferdige løsninger
–   Ekspert tjenester
Oracle PL / SQL, Formular, Rapporter

iTree er en anerkjent leverandør av å leverere bedriftsløsninger basert på Oracle Database og Oracle Forms och Reports. Vår dypgående erfaring og kvalifikasjoner bekreftes av iTree’s  stilling som Oracle’s  Platinum spesialist Database Partner (over hele verden).

Med over 160 erfarne Oracle og Java utviklere tilbyr vi iTree’s  kunder med både nøkkelferdige tjenster, applikasjonsutvikling, support og vedlikehold av outsourcingstjenster.

Vårt team har lang erfaring med å  arbeide sammen for å levere suksessrike prosjekter og tjenester av høy kvalitet.

Hva vi gjør

Vårt team av ”Oracle Certified Advanced PL / SQL Developer Professionals og Oracle Certified Forms Professionals” leverer en rad med tjenester som  Oracle Database, Oracle Fusion Middleware og Oracle Forms og Reports, inkludert:
• Systemutvikling med den siste versjonen av Oracle Forms,
• Support og vedlikehold av system basert på alle versjoner av Oracle Forms,
• System oppgradering og migrering fra alle eldre versjoner av Oracle Forms  til Oracle ADF
• System oppgradering og migrering fra Oracle Forms til Oracle ADF
Oracle Forms tuning.

Ny systemutvikling

Besluttning om å bygge ett nytt system basert på Oracle Forms og J2EE behøver ikke være komplisert.

iTree’s team av arkitekter kan hjelpe deg å gjøre ett business case til en motivert beslutning om hvilken teknikk som skal velges for deres nye system. Om det er den mest  økonomisk fordelaktige metoden er å migrere til J2EE kommer iTree å foreslå det. I såfall kommer  iTree team av professionelle Java  eksperter å medvirke i prosjektet.

Oracle Forms er ennå en gyldig teknikk for utvikling av bedriftsapplikationer til en rask og rimlig kostnad.

Vårt team av erfarne og Oracle sertifiserte arkitekter og utviklere er klar til å levere komplette nøkkelferdige tjenester på systemutvikling, fra analyse og design, driftsetning og vedlikehold. Gjennom å utnytte både “Oracle’s Internet Developer Suite and Designer”  og våre egne utviklere og designere av “Solution Accelerators ” er iTree klar til å leverere høgkvalitets nye system basert på Oracle Forms til rett tid innebor budsjettet.

Oracle Forms oppgradering og migrasjon
Gjennom Oracle’s tilgang til Oracle Forms og Reports kan du utnytte din eksisterende investering gjenom å  enkelt oppgradere og integrere eksisterende Oracle Forms og Reports applikasjoner gjennom å  utnytte web teknologi  og service orientert arkitekturer (SOA).

Kunder kan forsvare sine tidigere investeringer i Oracle Forms og Reports applikasjoner og iTree sikkerstiller en livssyklus for disse investeringer  gjenom å oppgradere til den siste versjonen av Oracle Fusion Middleware, inklusive formular og rapporter.

Den aktuelle versjonen av Oracle Fusion Middleware gir kunder ikke bare en “state-of-the-art” plattform for å bruke  eksisterende formular og rapporter og applikasjoner, det gir også en plattform for integrasjon med nye og kompletterende funksjoner og teknikker sliksom:
• Content Management
• Business Intelligence
• SOA och processhantering
• Data tjenster
• Sikkerhet
• Identitetshantering
• Bedrifts styring

iTree team av eksperter har en merittliste av oppgraderte eksisterende formular og rapporter av installasjoner til den siste versjonen av Oracle Fusion Middleware.

Flytte til Oracle ADF (Application Development Framework)
I visse tilfeller kan det finnes et bedriftsbehov for å flytte eksisterende  program fra Oracle Forms til en annen teknisk plattform.

For Oracle Forms og applikasjonskrav til utvikling som viser disse egenskaper:

• Omfattende bedriftsregler eller UI styringslogikk i selve beslutningen
• Behøver man integrasjon med tillgang till Fusion Applications eller andre tredje parts  program
• Behøver man tillgang til funktioner som Oracle Fusion Middleware, som BPM, BIP, WebCenter och SOA
• For større installationer der det meste oppnås gjenom å legge til flere mellom nivåer
• Større utviklingsteam med krav på fullstendig utvikling livssyklussupport
• Allmen installering for å bruke Java / JEE-teknikk
Oracle JDeveloper 11g med Oracle ADF er det beste settet for å bygge program på Fusion Middleware. Med tanke på den arkitektoniske skillnaden mellan Java EE og Oracle Forms, er migrering av eksisterende system til Java EE automatiskt en mye anbefalt prosjektmetodikk.

iTree har fordelen av å være specialisert ikke bare i “Oracle Database, Forms og Reports”, men også i Oracle Java. Dette gir iTree en unik kunskap i Java migrasjons prosjekt som tillater oss å bestemme migrasjonsstrategi som tilbyr våre kunder akseptabel leveringstid til akseptabel kostnad og lav risiko.

Forms prestasjons tuning
Uansett din nåverende versjon av Oracle Database og Oracle Fusion Middleware, behøver alle system tilsyn og vedlikehold for å sikkerstille korrekt funksjonalitet. iTree team har eksperter som kan diagnostisere årsaker til dårlig ytelse, som dekker hele skalaen av IT-infrastruktur, logiske og fysiske problem i konstruksjonen, SQL prestasjon og kode kvalitet. Korrekt installerte databaser og middleware kommer å sørge for at systemene fungerer korrekt og bidrar til fornøyde medarbeidere.

E-Business Suite
Oracle E-Business Suite har den mest omfattende oppsetningen av integrerte, globale bedriftsapplikasjoner, som muliggjør for organisasjoner å fatte bedre besluttning, redusere kostnader og forbedre effektiviteten i organisasjonen.

Oracle E-Business Suit effektiviserer prosesser for finans, innkjøp,salg, logistikk, leveringskjeden, personalhåntering og andre bedrifts prosesser.

Hva er  Oracle E-Business Suite?

• Oracle E-Business Suite er et global bedriftssystem installert i mer enn 100 land. Systemet tilbyr den beste bedriftssprakis som gjør at bedrifter lett kan ta over andre bedrifters erfaringer og optimalisere sine bedriftsprosesser.
• Bredeste tilbud av funksjonalitet til bedriftssystem med mer  enn 150 moduler.
• Fleksibilitet i å  kombinere systemet til enkelte behov.
• Teknisk tillit og stabilitet.
• Systemet er tilpasset til standard i Business Accounting i alle instalalsjonsland.

Oracle E-Business Suite-systemet tilbyr ikke bare fleksible bedriftsløsninger, men også vertikale løsninger for spesifikke bransjer. For eksempel tilbyr den siste Oracle E-Business Suite R12 versjonen mer en 2350 nye funksjoner, hvorav halvparten er avsatt til enkelte bransjer.

Hvorfor velge Oracle?
Det viktigste på vektskålen for å velge Oracle E-Business Suite ERP-system er:
Omfattande funksjonalitet
Oracle E-Business Suite-systemet inkluderer økonomi, innkjøp, markedsføring, logistikk, produksjon, supply chain, og bedrifts prosesser. Systemet omfatter spesifikke industri innkjøp – fra produksjon til tjenster. For rasktvoksende bedrifter, ekspanderende til nye nisjer og markeder gir Oracle E-Business Suite en utmerket plattform for bedriftsutvikling og tilbyr mere enn 150 moduler.

Oracle EBS Support

Som en verdensomspennende spesialisert  E-Business Suite Platinum Partner,  har iTree flere sertifiserte team innen Oracle E-Business Suite (EBS), Administrasjon –  Certified Professionals Oracle Database Administrator – Certified Masters en unik og dypgående erfaring av alle aspekter innen Oracle EBS administrative tjenester.
Vårt team av eksperter er klar til  å tilby våre kunder et komplett tilbud av tjenester fra rutine overvåkning og vedlikehold til komplett outsourcing av Oracle E-Business Suite forvaltning.

Vi tilbyr:

• Installasjon
• Oppgradering
• Feilsøkning og problemløsning
• Kvalitetssikring av Service
• Løse oppdagede problem
• Andre administrative oppgaver

itree image 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: